_onepager

Vi tilbyr

Nesodden Teaterfabrikk tilbyr ulike kurs og forestillinger for alle på Nesodden og omegn.

Vi har på kort tid vokst fra 35 til 270 elever…og vi vokser fortsatt.. Klikk deg inn i menyen over for å se hvilke kurs vi tilbyr.


HØSTEN 2020

Vi har ledig plass på SHOWKOR (Tirsdager på Berger skole) og TEATERVERKSTED (Mandager på Fjellstrand skole)!


VÅRE NESTE FORESTILLINGER:

Det er enda usikkert om vi får til å ha forestillinger høsten 2020 på grunn av covid 19. Men vi jobber med å få til et arrangement på Varden til Halloween og også at vi får fortsatt vår nydelige juletradisjon KRYSTALLFOLKET.

Også krysser vi fingrene for at våren 2021 kan bli litt mer som normalt 😉

PENGEGAVE FRA SPAREBANKSTIFTELSEN

Juhuuuuuu???
Vi er så glade for at Sparebankstiftelsen DNB ser behovet for mer TEATER TIL FOLKET og støtter vår satsning på ungdommer!
Med denne generøse gaven kan vi gjøre en ekstra satsning på denne kremgjengen og i februar 2020 blir det en storstilt forestilling ⭐️
Hvis vi er med på å skape fine, trygge, kreative og empatiske unge voksne er fremtiden lysere også?⭐️
Nå er de 30 stk i gruppa, med et unikt miljø basert på toleranse, omsorg, fagligheten, varme og humor! Ikke rart mange vil være med i denne gjengen??? vi er så stolte av dere!!

LINK TIL ARTIKKEL I AMTA: https://www.amta.no/…/edition/5c7cde00b3755c2e…/1/5-3-577356

NESODDEN KOMMUNES KULTURPRIS 2017

Tusen tusen takk til både de som har nominert oss og til Nesodden kom

mune og Nesodden Folkeopplysningsråd som valgte oss ut. Selv om vi ikke har holdt på i så mange år har vi kjørt på for fullt fra første start. Og da er det ekstra hyggelig å få denne anerkjennelsen. Ikke bare det økonomiske – men følelsen av at både publikum og kommunen SER oss.Teaterfabrikken er mange, det er alle de vanvittig dyktige instruktørene og pedagogene våre, det er de vidunderlige elevene våre og ikke minst elevenes helt nyyydelige foreldre. Uten dugnadsånden som blomstrer i Teaterfabrikken hadde vi ikke vært noe. Denne prisen er mange sin Det er superinspirerende for oss og se hvor mange som har funnet sin « gjeng» i Nesodden Teaterfabrikk. Jeg tror det er fordi vi etterstreber høy kvalitet både pedagogisk og kunstnerisk. Det koster, men er verdt det. Teater handler om mer enn iscenesettelse, det handler om nyanser, empati, samarbeid, humor, konflikthåndering

, tillit, kreativitet og glede – det er med på å skape trygge barn og unge for fremtiden?? Vi har masse prosjekter og hårete mål vi skal fortsette å jobbe mot, så vi lover at dere kommer til å se mer av oss i årene fremover også. Teater til folket! ??


HØSTENS KURSTILBUD:

Vi er godt i gang med alle våre kurs. Vår timeplan ser slik ut:

Mandager: Teaterverksted og Teaterlek

Tirsdager: Showkor

Torsdager: Musikkteater

Søndager: Kompaniet

Les mer om våre kurs her!


ScenSommer  – Tangen Gård

– er Nesodden Teaterfabrikks sommersatsning  på Tangen gård.

Nesodden teaterfabrikk tar over stafettpinnen etter Nesoddspelet og har tatt initiativ til å starte en scenekunstfestival på Tangen gård med aktiviteter og kulturtilbud for både barn og voksne.

Amtstidende - Teater på gården


Vårens store produksjoner ble godt besøkt og fått mange lovord. Vi er veldig stolte av elevene våre i «Tambar er et troll» og «Hammer`n»

Amtstidende - Anmeldelse av Hammer'n