ScenSommerSkolen

NESODDEN TEATERFABRIKKS  SMMERSKOLE
Nesodden Teaterfabrikk sin sommerskole er et tilbud for alle barn i skolealder som har lyst på en uke med teater, lek og moro. Bli kjent med andre barn i trygge omgivelser og med dyktige pedagoger. Vi vil ha fokus på improvisasjon, bli trygg på seg selv alene og i gruppe. Dagene vil bestå av ulike bolker med øvelser, leker og oppgaver som gir elevene et innblikk i hvordan man kan jobbe med teater i store og små grupper (alders-inndelt). Vi legger også stor vekt på sommer, kos og å bevare feriefølelsen før hverdagen setter i gang igjen. Det at undervisningen skal være på Nesoddtangen gård gir oss også store muligheter til fine dager ute i nydelige omgivelser og også kanskje litt bading. Uken avsluttes med en liten visning for/med foreldrene på fredagen.

Når: Uke 33 (12 – 16.august)
For hvem: Alle i skolealder (må ha begynt i 1.klasse). Deles i aldersbestemte grupper.
Hvor: Varden leir
Tid: Kl.09.00 – 15.00, mandag til fredag. (Muligheter for å levere fra kl.08.30 og hente frem til kl.15.30)
Pris: 2.200kr inkl. T-skjorte, frukt og drikke
Påmeldingsfrist: 1.juni
Kun 40 plasser.

Noe av fokuset i år vil ligge på «En Midtsommernattsdrøm» av William Shakespear. Vi er alver og kongelige og leker oss i skogen.

Kontakt oss for spørsmål til «Sommerskole»

Årets instruktører:

Hege Olsnes er utdannet dramapedagog i Oslo. I dag jobber hun frilans i kulturfeltet med turne i den kulturelle skolesekken. Hun jobber også som timelærer på dramalinjen ved universitetet i Stavanger. Hege elsker forholdet mellom kunst og undervisning og gleder seg stort til sommerskole.

Bård Bjørknes er nyutdannet regissør ved Teaterhøgskolen i Praha. I sin mastergrad har han spesialisert seg på fysisk teater, figurteater og lyd/musikk. Han jobber for tiden med en figurteater-forestilling som er et samarbeidsprosjekt mellom hans teaterkompani, Frontfigur, og Aluminiumsmuseet i Holmestrand. Bård gleder seg til å finne på morsomme og kreative aktiviteter sammen med barna i sommerskolen.

Bilder fra Sommerskolen: