Pedagogene

Margrete Bratberg

Margrete Bratberg-Grøstad, Daglig lederMargrete Bratberg er utdannet teaterpedagog og musikkteaterartist og har over 10 års erfaring med å undervise i teater, dans og musikkteater. Hun har tidligere jobbet mest i Oslo og i Oslo- musikk og kulturskole, samt ulike frigrupper. Hun er utdannet både fra Bårdar akademiet (musikkteater) og Høyskolen i oslo (bachelor i teater og pedagogikk). Margrete jobber også som skapende frilanser og gjør regi, koreografi, undervisning, kurs/foredrag og skriver manus.

Margrete har det faglige og pedagogiske ansvaret i fabrikken.


Anine Svendsen Hagen

AnineAnine Svendsen Hagen har gått på Nesodden vgs, og et år med journalistikk på Norges Kreative Høyskole. Hun studerer til å bli barnehagelærer og jobber også i Heia barnehage. Anine digger å drive med teater og syns det er gøy å jobbe med barn.

I fabrikken er Anine med i Kompaniet, jobber i Teaterlek og er assistent på Musikkteater.


Bo Platzack

Bosse”Det är i leken vi skapar!”

Bosse er utdannet skuespiller, regissør og teaterpedagog og har over 15 års erfaring av teater for og med barn og ungdom. Bo har spilt barneteater i den kulturelle skolesekken for over 100.000 norske barn de siste 10 åren. Han er utdannet blandt annet fra Ecole International du Theatre Jaques Lecoq i Paris og Ecole Philippe Gaulier i London.

Bo er hovedansvarlig for Teaterverkstedet og er med i Kompaniet


Siriann Petronella Berdal

Siriann Petronella BerdalSiriann Petronella Berdal er opprinnelig fra Trondheim, men bosatt i Oslo. Hun er utdannet skuespiller ved North Park University i Chicago. Hun jobber som frilanser i teaterfeltet, TV og reklame. Siriann er instruktør i musikkteater ved Oslo musikk- og kulturskole. Hun skriver også manus og jobber med egne produksjoner.

Siriann underviser i teaterlek og sommerskolen og er med i Kompaniet


Sølvi Hansen

Sølvi HansenSølvi Hansen er bosatt på Fagerstrand og har mange års erfaring som sangpedagog og kordirigent.

Sølvi underviser i Showkor, og har sangundervisning.


Merete M. Stuedal

Merete M. StuedalMerete M. Stuedal er fra Sandnes, men er bosatt i Oslo. Hun har en bachelorgrad i drama/teater fra NTNU, og en mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo. Merete har mange års erfaring både som regissør og dramatiker.

Merete er regissør for Kompaniet vårt.

 

 

 

 

BÅRD BJØRKNES

Bård Bjørknes er utdannet regissør ved Teaterhøgskolen i Praha. I sin mastergrad har han spesialisert seg på fysisk teater, figurteater og lyd/musikk. Han jobber for tiden med en figurteater-forestilling som er et samarbeidsprosjekt mellom hans teaterkompani, Frontfigur, og Aluminiumsmuseet i Holmestrand. Bård jobber også som teaterformidler på Deichmans bibliotek. I Teaterfabrikken underviser Bård på EtterSkolenTeater, Teaterlek og ScenSommerskolen