ScenSommerSkolen

ScenSommerSkolen

Teaterfabrikkens sommerskole

Nesodden Teaterfabrikk sin sommerskole er et tilbud for alle barn i skolealder som har lyst på en uke med teater, lek og moro. Bli kjent med andre barn i trygge omgivelser og med dyktige pedagoger. Vi vil ha fokus på improvisasjon, bli trygg på seg selv alene og i gruppe. Dagene vil bestå av ulike bolker med øvelser, leker og oppgaver som gir elevene et innblikk i hvordan man kan jobbe med teater i store og små grupper (alders-inndelt). Vi legger også stor vekt på sommer, kos og å bevare feriefølelsen før hverdagen setter i gang igjen. Det at undervisningen skal være på Varden leir gir oss også store muligheter til fine dager ute i nydelige omgivelser. Uken avsluttes med en liten visning for/med foreldrene på fredagen.
2023

Når: Uke 32 mandag – fredag.


For hvem: Alle i skolealder (må ha begynt i 1.klasse). Deles i aldersbestemte grupper.


Hvor: Varden leir

Tid: Kl.09.00 – 15.00, mandag til fredag. (Muligheter for å levere fra kl.08.30 og hente frem til kl.15.30)


Pris: 2.400kr inkl. T-skjorte, frukt og drikke.
Påmeldingsfrist: 20.juni


Årets instruktører er:
Bo Platzack, Anders Sanzen og Eira Mariussen

Påmelding: Bindene påmelding sendes til post@nesoddenteaterfabrikk.no – Påmeldingen må inneholde barnets navn, fødselsår, samt tlf. og epost til foresatte. 

Nesodden Teaterfabrikk lykkes med å finne nye tematiske vinklinger og presenterer gode forbilder for barn og unge. Dette er et viktig tilbud til barn og unge i kommunen og er en god arena for kreativitet og utfoldelse."

Nesodden Kommune Kulturpris

"Nesodden teaterfabrikk er en svært aktiv kulturaktør som tilbyr et godt kulturtilbud til barn og unge og bidrar til å skape et levende teatermiljø på Nesodden."

Nesodden Kommune Kulturpris

Motta tilbud fra oss
Send oss en forespørsel

Beskriv ønskene dine i beskjed feltet nedenfor

    Back to top

    Cookies

    Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more