Kompaniet

Kompaniet

Semiprofesjonelle voksne som jobber mot forestillinger med høy kunstnerisk kvalitet.

Fabrikkens egne kompani består av semiprofesjonelle voksne som jobber mot forestillinger med høy kunstnerisk kvalitet. Deres første produksjon var Krystallfolket, som er fabrikkens egen juleforestilling. Der hadde de voksne de bærende rollene, mens barn fra musikkteaterkurset var statister.

Kompaniet jobber også mot sin egen forestilling under ScenSommer på Nesoddtangen gård i august hvert år. I 2016 hadde de sin første produksjon «Prinsessen som ikke fikk klatre i trær». De har også gjort «Robyn Hodd» og «Peer!» av Knut Nærum. Sommeren 2019 gjør de «En Midtsommernattsdrøm» av William Shakespear på Varden, Nesodden.
På veien til ferdig forestilling er vi innom mye lek, improvisasjon, skuespillerteknikk, litt sang og litt dans. Og kaffepauser 🙂

 

Tid: Prøveplan vil bli lagt før hver produksjon, øvelser på søndager.
Hvor: Tangenten
Pris: høy forståelse for dugnadsarbeid.
Instruktør: Merete M. Stuedal

Nesodden Teaterfabrikk lykkes med å finne nye tematiske vinklinger og presenterer gode forbilder for barn og unge. Dette er et viktig tilbud til barn og unge i kommunen og er en god arena for kreativitet og utfoldelse."

Nesodden Kommune Kulturpris

"Nesodden teaterfabrikk er en svært aktiv kulturaktør som tilbyr et godt kulturtilbud til barn og unge og bidrar til å skape et levende teatermiljø på Nesodden."

Nesodden Kommune Kulturpris

Motta tilbud fra oss
Send oss en forespørsel

Beskriv ønskene dine i beskjed feltet nedenfor

    Back to top

    Cookies

    Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more