Om Oss

Nesodden Teaterfabrikk

Teater til folket

Nesodden Teaterfabrikk ble startet høsten 2014 av teaterpedagog Margrete Bratberg, og stiftet våren 2015.  På disse årene har vi vokst fra 70 – ca 290 medlemmer . Vi er en frivillig organisasjon som jobber under slagordet «Teater til folket» – med dette mener vi at vi ønsker å jobbe bredt med teaterfaget. Vi ønsker å dele teatermagien med så mange barn og unge som mulig, både i form av å tilby ulike kurs og å ha mange produksjoner og arrangementer i året slik at vi også er til glede for alle familier som ikke går på våre kurs.

Vi har i dag 6 ulike kurs fordelt på 10 ulike grupper, samt sommerskole og flere workshops og eventer. Flere av kursene har forestillinger eller visninger i løpet av året og vi ønsker å være en tydelig kulturaktør i kommunen med tilbud av høy kvalitet til store og små. Nesodden Teaterfabrikks øverste organ er et styre på 5 medlemmer ledet av styreleder Hilda Hokholt.

Nesodden Teaterfabrikk har som et hårete mål å bli ledende innen barne og ungdomsteater i Norge. Våre satsningsområder er nyskrevet dramatikk og musikk for barn og unge, ungdom og frivillighet. Vi har produsert over 10 nyskrevne forestillinger og i 2022 var 2 av de på DRAMAS sin «topp 10 liste» over de mest spilte forestillingene i landet.

I 2017 fikk vi Nesodden kommunes kulturpris og i 2022 fikk vår daglig leder Margrete Bratberg det samme – det er vi veldig stolte av. 

Alle våre medlemmer blir automatisk medlem av Frilynt Norge, som er landets største interesseorganisasjon for teater, og gjennom disse også forsikret.

Nesodden Teaterfabrikk lykkes med å finne nye tematiske vinklinger og presenterer gode forbilder for barn og unge. Dette er et viktig tilbud til barn og unge i kommunen og er en god arena for kreativitet og utfoldelse."

Nesodden Kommune Kulturpris

"Nesodden teaterfabrikk er en svært aktiv kulturaktør som tilbyr et godt kulturtilbud til barn og unge og bidrar til å skape et levende teatermiljø på Nesodden."

Nesodden Kommune Kulturpris

Pedagogene

Lidenskapelig opptatt av å lære bort

Regissør for Kompaniet

Merete M. Stuedal

Dirigent for Showkoret

Sølvi Hansen

Pedagog

Bo Platzack

Pedagog på Teaterlek

Anine Svendsen Hagen

instruktør på Teaterverksted og sommerskolen

Eira Mariussen

instruktør på sommerskolen

Anders Sanzén

musikalsk ansvarlig for Kompaniet og kursholder

Lisa Smith Waalaas

Koreograf for Kompaniet og kursholder

Dina Moen

Konsulent, manusforfatter og idémaker

Karoline Meyer

Komponist

Martin Bjørnland

Komponist

Mattias Krohn Nielsen

Grafisk designer

Maija Uleberg

Assistent på musikkteater og ungdomsteateret

Kaisa Marie Brøndbo Rød

Styret

En gruppe teater entusiaster

Styreleder, Tlf 984 29 762, epost: hildahokholt@hotmail.com

Hilda Hokholt

Styremedlem

Anine Svendsen Hagen

Styremedlem

Linn Celine Christensen

Styremedlem

Monica Hatle-Larssen

Styremedlem

Hans Martin Sørensen

Vara

Torunn Liven

Back to top

Cookies

Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more