Skole & Barnehager

Et bredt utvalg av tjenester for bedrifter

Teatertilbud etter skoleslutt

Workshops og kurs rettet mot ungdom

Teaterlek med erfarne pedagoger

Kurstilbud med forestilling til din skole

Teater i skolen

Nesodden Teaterfabrikk har lang erfaring med samarbeid med skoler på Nesodden med tilbud om teater etter skolen. Dette foregår direkte etter skoleslutt og er en fin måte for barn og unge å tilegne seg de positive påvirkninger som teater har.

Vi jobber med å utvikle elevenes evne til å utforske situasjoner gjennom fiksjon. Temaene som utforskes kan hentes fra deres egen hverdag, skolen, fra historien eller fra fiktive handlinger. Faget dreier seg om mer enn iscenesettelse. Det handler også om kroppsspråk, stemmebruk, formidling, lytting, lesing, samhandling, fellesskap, konflikthåndtering, Det handler om nyanser, nye synsvinkler og empati.

Teaterfaget skaper variert og nyansert læring som styrker barn og unges kompetanse for fremtiden!

Skreddersydde kurs

Kursene varierer fra skole til skole, hvilket trinn tilbudet er rettet mot, omfanget av tilbudet og også pris. Ta kontakt direkte med oss, skolen eller SFO på den skolen du tilhører. Vi gjør ulike teaterøvelser, utfordrer oss selv, samarbeider, ler, tøyser, spiller ulike roller og lager forestilling! Pedagoger på kursene er Margrete Bratberg, Bo Platzack og Bård Bjørknes. Ønsker skolen EtterSkolen Teater tilbud til sin skole? Ta kontakt med oss, eller meld din interesse via kontaktskjema under.

Teater for ungdom

Nesodden Teaterfabrikk har siden oppstarten jobbet med ungdom som satsningsområde. Fordi vi vet hvor viktig teater kan være for ungdom. I tillegg til å utføre workshops og enkeltstående kurs rettet mot ungdom kan vi også veilede elever, og lærere, i faget «Produksjon for sal og scene» på ungdomsskolen.

Ønsker din ungdomsskole ha et samarbeid med oss i Nesodden Teaterfabrikk? Meld din interesse ved å fylle ut vårt kontaktskjema under.

Teater i barnehagen

I teaterlek utforsker vi fantasien, leken og fortellingen. Sammen med erfarne og trygge pedagoger får elevene være med på ulike øvelser som trener blant annet konsentrasjonen, kroppsbevissthet, forestillingsevnen, samarbeid og empatien.

Det er bare 14 plasser på hver gruppe, på den måten er det rom for å se alle og imøtekomme de ulike behovene i gruppa. Det er viktig for oss at barna føler seg trygge i gruppa og på pedagogene, slik at vi sammen kan leke og tøyse  ritt og bli bedre kjent med hva teater kan være.

Ønsker dere som jobber i barnehagen lære mer om hvordan dere kan flette teater inn i hverdagen? Eller ønsker dere en annerledes og morsom foredragsholder? Nesodden Teaterfabrikk har lang erfaring med teater i alle aldersgrupper og skreddersyr for dere. Ønsker dere teater i barnehagen? Bestill via vårt kontaktskjema under.

Nesodden Teaterfabrikk lykkes med å finne nye tematiske vinklinger og presenterer gode forbilder for barn og unge. Dette er et viktig tilbud til barn og unge i kommunen og er en god arena for kreativitet og utfoldelse."

Nesodden Kommune Kulturpris

"Nesodden teaterfabrikk er en svært aktiv kulturaktør som tilbyr et godt kulturtilbud til barn og unge og bidrar til å skape et levende teatermiljø på Nesodden."

Nesodden Kommune Kulturpris

Motta tilbud fra oss
Send oss en forespørsel

Beskriv ønskene dine i beskjed feltet nedenfor

  Del dine opplevelser #teatertilfolket

  Følg oss på @nesoddenteaterfabrikk

  Vi har mange ulike kurs i Nesodden Teaterfabrikk 👌🏻🎵🌟
MUSIKKTEATER 👯‍♀️
UNGDOMSTEATERET 👩🏻‍🎤
TEATERVERKSTED 🎭
SHOWKOR 🎤
TEATERLEK 🦄
KOMPANIET 🫀
SCENSOMMERSKOLE ☀️
#teatertilfolket #nesoddenteaterfabrikk #nesodden #teaterskole #kulturskole #alleskalmed
  Vi har plass til fler i showkoret vårt🩷🎤
BLI MED!! 🎶🎵
#nesoddenteaterfabrikk #teatertilfolket #kortilfolket #bergerskole #nesodden #sanggjørdegglad #kor #childrenschoir
  I dag hadde vi årets første øving på musikkteater og Ungdomsteateret! I april kan vi by på 2 forestillinger som tar dere med under vann. «JAKTEN PÅ SØLVET» og «HAIEN KOMMER» 🐠🐟🐡🦈🪸 Haien kommer! er en ur-premiere, mens «jakten på sølvet» skrev vi i 2018. Noen av de skuespillerne som spilte små silde-yngel i 2018 har nå blitt så store at de spiller Haier i ungdomsgruppa 😍😍 det er så stas å få følge disse fantastiske unge menneskene på veien til å finne sin identitet, plass og stemme! 💚 #jaktenpåsølvet #nesoddenteaterfabrikk #haienkommer #teatertilfolket #teaterunger #nesodden #premiereiapril
  GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! 🎆🎇
Vi ser tilbake på et spennende år med TUA, Askepott, Åpent Teaterverksted, Showkor-konsert, Sommerskole, Peer!, Halloweenvandring og Krystallfolket - men dette er ikke noe mot hva vi ser frem i mot i 2024. I desember 2024 begynner nemlig vårt JUBILEUMSÅR. Og det skal feires! Men før det så skal dere få bli med under vann på både «Jakten på sølvet» og «Haien kommer». Det blir også en ny runde med Åpen Teaterfabrikk i mars- det er et spennende nytt arrangement!!
Så gjenstår det å se hvor vi kan ha undervisning når vi ikke kan være på Samfunnshuset fra høsten 2024 - vi håper svaret kan være Varden leir!
Det som er sikkert er at vi ikke ligger på latsida, men vil være med å bidra til at flest mulig får oppleve teater av høy kvalitet både kunstnerisk og pedagogisk!
TEATER TIL FOLKET!! 
🎥 fra Askepott juni 2023
#nesoddenteaterfabrikk #nesodden #teatertilfolket #happynewyear #godtnyttår #musikkteater #teaterverksted #showkor
  Vi ønsker alle en god Lucia - alle burde få lussekatter i dag🕯️❤️ @ntshowkor #lucia #santalucía
  Vårt nydelige @ntshowkor hadde en liten julekonsert sammen med vårt fine Teaterverksted i dag😍 #showkor #teaterverksted #sammenerviråsterke #teatertilfolket #nesoddenteaterfabrikk #nesodden #berger #jul #juleavslutning #julekonsert #🎄#🤶🏻
  Dette er så stas! 🤩 dette er vår satsning på nyskrevet musikk for barn og unge i tall!! Og vi syns det er gode tall🩵🩷🤍 Har du enda ikke hørt gjennom katalogen vår - gjør som tusenvis av andre og ta deg en lytt og en dans…om og om igjen! 🎶🎼🎸 Det er mange som har bidratt til dette både av komponister, tekstforfattere , studioteknikere og vokalister 😍🩷 @minimeyer80 @mariaammerud @krursin @margretebra @mattiaskn @ktorgeir @kuefar @noregomusic @kookiebeats @datmusic @eiralm @sanglaererenpaloftet @oberg_ebba @idun_music @jonasskancke @juliehwiik @ibenldam @mariacecilies @Mikaelnyhus
  Folk kjøper billetter og alle de nydelige Krystallene øver. Du kan sikre deg billetter på https://ntfab.no/event/krystallfolket-2023/. ❄️🩵❄️
Vi skal fylle hele biblioteket på Tangenten med magi og opplevelser lørdag 2 des kl.17 og sin 3 des kl.13 og kl.16! 💙🤍
Som publikummer kan du bevege deg fritt mellom de ulike delene i historien og barna kan få være med Krystallfolket på både krystalllaging, krystallyoga og i «bygda» lager vi verdens lengste julepynt!
Vi kan garantere god følelse og julestemning ❄️🩵❄️ #krystallfolket #krystallfolket2023 #nesodden #nesoddenteaterfabrikk #teatertilfolket #biblioteket #tangenten #julemagi @nesoddenbibliotek @nesodden.teaterfabrikk
  Back to top

  Cookies

  Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more