TeaterNy musikk!

Ny musikk!

VISSTE DU AT… Nesodden Teaterfabrikk ofte skaper og produserer helt ny musikk til forestillingene våre. Det løfter både historien og elevene våre til nye høyder hver gang. Og vi er så stolte og glade for det gode samarbeidet vi har med kremen av musikere og låtskrivere: Karoline Meyer, Mattias Krohn Nielsen, Martin Bjørnland, Torgeir Kristiansen, Tobias Berge, Margrete Bratberg

Musikken er laget spesielt for målgruppen barn og unge, både i valg av sjanger og tekst og også at de ligger i et godt register for de å synge i.

Det at musikken er spesialskrevet til hver enkelt historie vi forteller fra scenen gir også forestillingen et flott og helhetlig inntrykk. Musikken spiller vi ofte inn i studio i forbindelse med premierene og gir ut i alle strømmekanaler – det er stas å tenke på at musikken også kan leve sitt eget liv «der ute».

Flere av forestillingene har én låt eller to som står godt for seg selv, og blir «hits» for barnehager og skoler.

Vi produserer og lager helt ny musikk til mange av produksjonene våre. Musikken vår ligger på spotify og andre strømmetjenester!

Har du fore eksempel hørt den morsomme «Mark i rompa» fra TUA ?

 

Eller “Helt med selv” fra forestillingen Nøstet? Denne sangen har også blitt brukt i anti-mobbe kampanjer på ulike skoler.

 

I juletider har “Julegaver, juletid, julehjerter, julestrid» fra Krystallfolket også blitt en fast låt på spilellista.

Back to top

Cookies

Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more